بهترین کانال مشاوره روانشناسی
بهترین کانال مشاوره روانشناسی کافه مشاور با مشاورین مجرب آماده خدمات رسانی به شما عزیزان می باشد.
مشاوره روانشناسی به صورت تلفنی و آنلاین انجام می شود. برای دریافت مشاوره روانشناسی و خانواده وارد لیست مشاورین آنلاین کافه مشاور شوید و مشاوره لازم را دریافت کنید.
پیدایش روان درمانی موج سوم به عوامل متعددی از جمله کمبود دانش و تغییرات فلسفی مرتبط است. رواندرمانی موج سوم شامل گروههای متنوعی از درمانها است، از جمله:
درمان دلبستگی و پذیرش
روی رفتار کار کنید
روان درمانی مبتنی بر تحلیل شناختی رفتاری.
رفتار درمانی دیالکتیکی
شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی
مشاوره روانشناختی تلفنی آنلاین
در همین حال، برخی از رویکردهای روان درمانی موج سوم، تکنیک های رفتار شناختی را با سنت های شرقی مانند مراقبه یا ذهن آگاهی مشاهده ای ترکیب می کنند. در دهه گذشته، تحقیقات نشان داده است که روانشناسان و سایر درمانگران به طور قابل توجهی از روان درمانی استفاده می کنند. مطالعات دیگری نیز وجود دارد که از اهمیت روان درمانی حمایت می کند. گزارش آنها نشان داد که افراد در مقایسه با دارو درمانی طولانی تری در روان درمانی می مانند.
روان درمانی در سال های اخیر موفقیت آمیز بوده است.
در سال های اخیر، توسعه مستمر علم و پزشکی، مداخلات بهداشت روان را بازتعریف کرده است. علوم اعصاب، مطالعه مغز و عملکردهای آن، به طور مستقیم در درک و به کارگیری رویکردهای درمانی روانشناختی و ذهن – بدن دخالت دارد. فنآوریهای جدید با استفاده از اسکن مغز و سایر اندازهگیریهای عصبی-روانشناختی به متخصصان سلامت روان اجازه میدهند تا درباره ارتباط ذهن و بدن اطلاعات بیشتری کسب کنند. ساپلسکی و راماکانداران، از جمله، جنبههای فیزیولوژیکی عصبی مرتبط با حافظه، مفهومسازی تصاویر و تأثیرات آنها بر مغز و بدن را مورد بحث قرار میدهند. روانشناسان دیگر نیز در حال گسترش درک ما از روابط پیچیده بین مغز، بدن انسان و احساسات هستند. تمرکز اصلی بر روی عملکرد عصبی است و اثرات تروما بر حافظه با جزئیات بیشتری مورد بحث قرار گرفته است. این یافته ها پیشرونده بودند و بر نحوه مفهوم سازی و ارائه روان درمانی تأثیر گذاشتند.
انواع روان درمانی
روان درمانی را می توان بر اساس ساختار جلسه و اهداف درمان به انواع مختلفی تقسیم کرد:
درمان انفرادی. در این شکل از درمان، بیماران همراه با یک درمانگر تحت درمان قرار می گیرند.
زوج درمانی در مشاوره زوجین، زن و مرد یک فرآیند درمانی را با درمانگر خود طی می کنند.
خانواده درمانی. خانواده درمانی بر روابط و روابط بین همه اعضا تاکید دارد. بنابراین تمامی اعضای خانواده می توانند در اکثر جلسات مشاوره خانواده شرکت کنند.
گروه درمانی. در این نوع روان درمانی دو یا چند مراجعه کننده به طور همزمان در جلسات درمانی شرکت می کنند. به اشتراک گذاشتن احساسات، یادگیری و ایجاد یک راه متوازن از تعامل از اهداف اصلی گروه درمانی است.
رویکردهای مختلف روان درمانی
در طول درمان، پزشک بر اساس مشکل و سایر نگرانی ها بهترین درمان را انتخاب می کند. در زیر به برخی از انواع روان درمانی و تأثیر آنها بر مشکلات سلامت روان می پردازیم.
تحلیل روانشناختی
روانکاوی نوعی روان درمانی تحلیلی است که رویکردی طولانی مدت برای درمان مشکلات روانی دارد. در روانکاوی می توانید در مورد هر چیزی که به ذهنتان می آید صحبت کنید. این به شما کمک می کند تا الگوهای فکری یا رفتاری را که ممکن است باعث ناراحتی شما شود را شناسایی کنید. اشکالی ندارد در مورد دوران کودکی و گذشته خود صحبت کنید. این نکات همچنین رویاها یا رویاهای تکرار شونده ای را که ممکن است داشته باشید مشخص می کند.
مشاوره روانشناسی تلفنی و روانکاوی بر علل مشکلات تمرکز دارد. درمانگران به بیماران کمک می کنند تا بفهمند گذشته چگونه در زمان حال تکرار می شود. در روانکاوی، شما با یک درمانگر کار می کنید تا ارتباطات ناخودآگاه بین افکار و رفتار خود را کشف کنید. روانکاوی کلاسیک شکلی از درمان فشرده است که افراد مبتلا به زوال عقل می توانند سال ها در آن شرکت کنند. مطالعات نشان می دهد که بیماران پس از درمان به بهبودی خود ادامه می دهند.
مشاوره روانکاوی آنلاین
روانکاوی در درجه اول در درمان روانشناختی افسردگی و سایر اختلالات جدی سلامت روان استفاده می شود. مخصوصاً برای کسانی که زندگیشان معنای خود را از دست داده است و در ایجاد یا حفظ روابط مشکل دارند. پیدا کردن یک روانشناس خوب در تهران یا شهرهای بزرگ کار سختی نیست. تحقیقات نشان می دهد که روانکاوی می تواند به طور موثر مشکلات زیر را درمان کند:
اختلال اضطراب فراگیر
شیفته
مشکلات روانی
اعتیاد به مواد مخدر یا رفتار اعتیاد آور
ترس از موقعیت های اجتماعی
اختلال خوردن
اختلال شخصیت
رفتار درمانی
مشاوره رفتار درمانی تلفنی
رفتاردرمانی یک رویکرد عمل گرا برای درمان مشکلات روانی است. این رویکرد بر نقش یادگیری در ایجاد رفتار سازگار و مؤثر متمرکز است. هدف رفتاردرمانی افزایش رفتار مطلوب و حذف یا کاهش الگوهای رفتاری ضروری و ناسازگار است. رفتار درمانی مبتنی بر اصول رفتاری است. این دیدگاه روانشناختی تاکید می کند که مشکلات روانی فرد نتیجه یادگیری موقعیتی است. رفتار درمانی می تواند به شما کمک کند پاسخ های رفتاری خود را به محرک های محیطی تغییر دهید. در رفتار درمانی، نیازی نیست که زمان زیادی را صرف صحبت در مورد علل ناخودآگاه رفتار خود یا برخورد با مسائل عاطفی کنید.
برخی از انواع رفتار درمانی
حساسیت زدایی مداوم
حساسیت زدایی سیستماتیک رفتار آرام بخش را با قرار گرفتن تدریجی در معرض یک شیء ترسناک ترکیب می کند. این می تواند به شما کمک کند که به تدریج احساس ترس و اضطراب را با پاسخ های آرام تر جایگزین کنید.
این روش افراد را ملزم می کند که به طور مستقیم اشیا یا موقعیت های تهدید کننده را در معرض دید قرار دهند. این درمان و مشاوره روانشناسی آنلاین اغلب برای درمان اختلال پانیک استفاده می شود. بیمار نباید در طول درمان بدود یا از شی اجتناب کند. اغلب، اجتناب و فرار بازدارنده در افراد مضطرب با واکنش های متناقض ترس همراه است. این روش روان درمانی اجباری از پشتیبانی تحقیقاتی قوی برخوردار است. در ادامه به سایر مشکلات روانی که با این روش قابل درمان هستند اشاره می کنیم.
ترس
فوبیا (فوبیا).
اختلال سوء مصرف مواد
ADHD و اختلال کمبود توجه
رفتار تکانشی و پرخاشگرانه.