بهترین مشاوره کودک رشت تلفنی
بهترین مشاوره کودک رشت تلفنی کافه مشاور با در اختیار داشتن سامانه کاملا هوشمند آماده خدمات رسانی به عزیزان هموطن می باشد. یکی از انواع کمک های روانشناختی، مشاوره کودک است که هم شامل کودکان و هم سالمندان می شود.مشاوه کودک به والدین آموزش های لازم برای بهبود سلامت روان کودکان و نوجوانان را ارائه می دهند. هنگام کار با کودکان و نوجوانان، درمانگران سعی می کنند کودکان را وادار کنند تا احساسات خود را اغلب از طریق بازی بیان کنند. از طریق هنرهایی مانند بازی یا نقاشی، کودکان الگوهای رفتاری و بیان عاطفی آموزش داده شده توسط معلم را بهتر احساس و درک می کنند.
مشاوره کودک تلفنی در رشت
هدف از مشاوره کودک تلفنی این است که کودکان بتوانند احساسات خود را راحتتر و مؤثرتر پردازش کنند، مشکلات خود را درک و درک کنند و در نهایت بهترین و مناسبترین تصمیم را بگیرند تا معنویت کودک مختل نشود. یکی مانده است.
برای کودکان: اولین هدف مشاور آگاهی دادن به والدین و ارائه راهکارهای آموزشی مناسب به آنها است تا بتوانند به راحتی با مشکلات و معضلات فرزندان خود ارتباط برقرار کنند و تا پایان درمان با آنها همراهی کنند.
مراحل رشد کودک
بر اساس نظریه اریکسون، اعتماد یا عدم اعتماد کودک در این مرحله تا حد زیادی به توجه و مراقبت مادر یا قیم بستگی دارد.
اگر مادر یا مراقب در این مدت به نیازهای کودک پاسخ دهد،کودک این اطمینان را پیدا می کند که دنیا امن است و مادر در کنار اوست. اما اگر مادر کوتاهی کند و این بار تقاضا را به تعویق بیندازد، اینطور نیست. در فرزندان خود اعتماد ایجاد کنید. بودن
جوان
روانشناسان بر این باورند که کودکان در این زمان ممکن است رفتار مستقل، لجبازی یا حتی خجالتی از خود نشان دهند. بچه ها در این سن می خواهند مستقل باشند و می خواهند همه چیز را خودشان انجام دهند. در این سن شروع به «نه» گفتن و بازی های کودکانه می کنیم. اما اگر والدین روشهای تربیتی صحیح را ندانند،
احتمالاً در این دوران تمایل کودکان به لجبازی و سرکشی بیشتر میشود.
زمان برای کودکان خردسال
در این گروه سنی خلاقیت و احساس گناه وجود دارد.
دراین مرحله کودکان قوانین جامعه را می آموزند و می فهمند چه رفتاری خوب و چه اخلاقی بد تلقی می شود.
این سن، خلاقیت کودکان شروع به ظهور می کند. در عین حال می توان ادامه فاز قبل را ادامه داد. در دوران کودکی، کودکان به خاطر اشتباهات خود احساس گناه می کنند و می خواهند نظر بزرگسالان را در مورد کیفیت کار خود بشنوند.
سالهای دبستان
اریکسون معتقد بود که این زمان کار سخت یا تنبلی است. بچه ها با یکدیگر رابطه برقرار می کنند، دوستانی دارند و ممکن است با آنها رقابت کنند. اگر بتوانید به نتایج برسید و توانایی های خود را نشان دهید، احساس ارزشمندی خواهید کرد، در غیر این صورت ممکن است شروع به احساس حقارت کنید.
مشکلات روانی و روانی در کودکان مانند اضطراب، افسردگی و بیش فعالی اغلب در سال های مدرسه شروع می شود.
جوانان
این را در نظر داشته باشید: نوجوانی و جوانی یکی از مهم ترین و سخت ترین دورانی است که می تواند انواع مشکلات را برای والدین ایجاد کند.
در این سن، تعارض بین والدین و فرزندان شروع می شود. نوجوانی زمان جستجوی هویت و درجه ای از خودکنترلی است،
زیرا جوانان در این سن امیدوارند به درک خود دست یابند. تغییرات ناگهانی روحی و جسمی یکی از رایج ترین مشکلات در این زمان است.
با فرزندان خود گفتگوی واقعی داشته باشید.
آیا فرزندان شما به خواسته های شما گوش نمی دهند؟ موضوع نشانه سهل انگاری شماست. بچهها به صحبت کردن ادامه میدهند تا زمانی که شما بلند شوید و متوجه منظور شما شوند (به این معنی که آنچه را که میگویید نادیده میگیرند).
حل این مشکل مستلزم آن است که والدین گفتگوهای هدفمند داشته باشند و سپس نگاهی انتقادی به مشکل داشته و با مشاوره خانواده مشورت داشته باشند. کلمات خود را با دقت انتخاب کنید و آنها را صادقانه و محکم به کودک خود خطاب کنید.
با خواندن پیشنهادات انتهای مقاله، فرزندتان یاد می گیرد که به شما گوش کند و به شما توجه کند.
حواس کودکان به راحتی پرت می شود. پس مطمئن شوید که هنگام صحبت کردن به چشمان شما نگاه می کنند.
این شاید مهمترین جنبه گوش دادن باشد. این روش را می توان به صورت مفرح و با نشستن چند متر جلوتر و روبه روی هم به کودکان آموزش داد:
هرکس اول پخش کند ضرر می کند. کودک شما ممکن است ترسیده باشد یا از نگاه کردن به چشمان شما ناراحت باشد. در این صورت می توانید به او یاد دهید که تماشا کند و هنگام صحبت کردن به صورت یا دهان خود توجه کند.
مشاوره کودک و نوجوان
گاهی برای جلب توجه نیاز به تماس فیزیکی است. به آرامی دست های خود را روی شانه های او قرار دهید و به آرامی صورتش را به سمت خود بچرخانید. گهگاه از این روش استفاده کنید. همچنین توجه داشته باشید که برای کودکان بزرگتر، هر چیزی غیر از حرکات آرام شانه می تواند این تکنیک را بی اثر کند. وقتی فرزندتان صحبتهای شما را تماشا میکند، او را تشویق کنید و به او بگویید که از او راضی هستید؛ وقتی دستورالعملها را دنبال کرد و توجه کرد، آنها را تحسین کنید.
وقتی از فرزندتان میپرسید: «نباید لباسهای شسته شده را تا کنید؟» تعجب نکنید اگر پاسختان «الان نیست». حالا وقتی می گویید «می خواهید خانه را با هم تمیز کنیم؟»، به او فرصت می دهید که بگوید «نمی توانم.» بنابراین، اگر سؤالی ندارید، می توانید از جملات تاکیدی برای اجازه استفاده کنید. او دقیقا می داند چه کاری را در کجا و چه زمانی باید انجام دهد.
آرام اما محکم صحبت کنید.
اگر از فرزندتان بخواهید کاری انجام دهد و صدایتان را بلند کند، کودک یاد می گیرد تا جایی که صدای شما بلندتر شود؛ آن را نادیده بگیرید. در این مرحله، اگر احساس کردید صدایتان بلندتر می شود، نفس عمیقی بکشید، به چشمان کودک نگاه کنید و آهسته و آرام صحبت کنید.
فقط در مورد آن صحبت می شود
از کلمات یا عباراتی که کودکتان نمی فهمد استفاده نکنید. ساده و واضح. ساده و واضح. دستورالعمل ها و توضیحات طولانی ممکن است باعث شود بخش های مهم سخنرانی خود را فراموش کنید. درک و به خاطر سپردن داستان های کوتاه با پاسخ های طبیعی آسان تر از داستان های طولانی تر است.
جای صحبت در مورد ارزش پول و مسئولیت، شرایط را برای فرزندتان توضیح دهید.
به فرزندان خود بگویید چه احساسی دارید.
به او بگویید درباره رفتار و رفتارش چه فکر می کنید، اما مستقیماً فرزندتان را قضاوت نکنید. بعنوان مثال: “اگر به موقع به خانه نیایید نگران می شوم.” با استفاده از زبانی که بیشتر به شما مربوط می شود تا فرزندتان، می توانید از سرزنش، متهم کردن یا حمله به کودک خود در حالی که احساسات خود را به وضوح بیان می کنید، اجتناب کنید.